Scones med kesam og havregryn

Saftige. lettlagde scones som er like gode på kaffebordet som i matpakken. Raskt å røre sammen skulle man få lyst på noe godt.

Denne oppskriften gir 30 scones;

  • 6 dl hvetemel
  • 6 dl havregryn
  • 2 ss bakepulver
  • 1 dl sukker
  • 2 ts vaniljesukker
  • 6 dl kesam
  • 200 gram flytende margarin
  • 2 dl rosiner
  • 2 egg

Bland alt godt sammen, blir en bløt deig, så jeg bruker å ha den i muffinsformer før  steking.

Stekes midt i ovnen på 200 grader i ca 20 minutter, avkjøles på rist. Går fint å fryse de ned.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg