Maisbrød

Prøve noe nytt til taco, eller ved siden av middagen? Maisbrød er et godt mykt brød som serveres varmt.

Oppskrift til en form på 26 cm i diameter:

  • 200 gram maismel
  • 150 gram hvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • 3 dl kefir
  • 2 dl melk
  • 1 egg
  • 2 ss flytende margarin eller matolje

Topping:

  • 75 gram margarin
  • 1/2 dl sirup

Smør en form på 26 cm, kan også bakes i brødformer. Bland sammen alt til en tykk røre.

Stekes i ovnen på 200 grader i ca 15 minutter, stikk inn en kakepinne for å se om den er gjennomstekt.

Lag topping ved å smelte margarin og sirup sammen, kokes et par minutter. Så helles toppingen over når maisbrødet er ferdig stekt.

Sett brødet tilbake i ovnen og stek 2 minutter til.

Serveres varmt.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg