Kokosmakroner

Hjemmelagde kokosmakroner, sprø utenpå, litt seige inni, en herlig godbit til kaffen). En sikker vinner i julen som er lett å lage, med bare 3 ingredienser.

Denne oppskriften gir ca 30 stk;

  • 200 gram kokosmasse
  • 200 gram sukker
  • 4 eggehviter

Kan gjerne ha i litt vaniljesukker eller kanel som smak, eller konditorfarge. Jeg har pyntet de med cocktailbær, som er kandiserte kirsebær, gode i kaker og annet bakverk.

Pisk sukker og eggehviter stive før du blander i kokosmassen. Bruk to skjeer til å sette topper av røra på et bakepapir. Pyntes så med bær, eller mandler, nøtter.

 

Stekes på 170 grader i ca 15 minutter, følg med. De skal bli sprø utenpå men seige inni. 

Send meg gjerne tips om annet dere baker til jul, og ellers, melding på instagram: stigrfa

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg