Appelsinkjeks med sjokolade

Kjeks, kjeks og mer kjeks)). En til type kjeks i dag med smak av appelsin og sjokolade, en herlig kombinasjon…..

Denne oppskriften gir ca 35 myke kjeks:

  • 75 gram sukker
  • 2 ts vaniljesukker
  • 1 ts bakepulver
  • 400 gram hvetemel
  • 2 dl appelsinjuice
  • revet skall fra 2 appelsiner
  • 200 gram smør/margarin
  • 2 egg
  • 1 plate mørk kokesjokolade

Smelt margarin/smør. Hakk opp sjokoladen i små biter. Jeg bruker å brekke den i biter, så putte den i en brødpose før jeg bruker kjevle for å få den i mindre biter))

Bland alt det tørre, så har du i den smeltede margarinen/smøret, sjokoladen og eggene.Bland godt sammen. Blir en bløt deig, så sett den på stekeplaten med skje. Trykk de så litt flate.

 

Stekes på 200 grader i ca 12 minutter, før de avkjøles på rist.

Her dufter hele huset av sjokolade og appelsin, så passer vel bra med en kopp kaffe nå))

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg