Kjeks, kjeks og mer kjeks)). En til type kjeks i dag med smak av appelsin og sjokolade, en herlig kombinasjon…..
Denne oppskriften gir ca 35 myke kjeks:
- 75 gram sukker
- 2 ts vaniljesukker
- 1 ts bakepulver
- 400 gram hvetemel
- 2 dl appelsinjuice
- revet skall fra 2 appelsiner
- 200 gram smør/margarin
- 2 egg
- 1 plate mørk kokesjokolade
Smelt margarin/smør. Hakk opp sjokoladen i små biter. Jeg bruker å brekke den i biter, så putte den i en brødpose før jeg bruker kjevle for å få den i mindre biter))
Bland alt det tørre, så har du i den smeltede margarinen/smøret, sjokoladen og eggene.Bland godt sammen. Blir en bløt deig, så sett den på stekeplaten med skje. Trykk de så litt flate.
Stekes på 200 grader i ca 12 minutter, før de avkjøles på rist.
Her dufter hele huset av sjokolade og appelsin, så passer vel bra med en kopp kaffe nå))
0 kommentarer