Horn med mye mat, flott å ta med seg på tur eller i matpakken på jobb eller skole. Smaker godt kalde, men er ekstra gode varme. Ta ut av frysen og varm de i ovnen på 100 grader til de er tint og varme. Oppskriften gir 32 horn;
- 1100 gram hvetemel
- 200 gram grovt sammalt hvete
- 100 gram sukker
- 2 pakker tørrgjær
- 180 gram margarin
- 7,5 dl melk
Fyll
- 1 boks Philadelphia naturell
- 1 boks Philadelphia hvitløk og urter
- 1 boks kyllingskinke ( 325 gram)
- 200 gram revet ost
Fremgangsmåte;
Blad alt det tørre, Smelt margarin , ha så i melken. Hell melkeblandingen i det tørre og elt til en god deig. Hev deigen under klede i en time.
Hakk opp kyllingskinken i små biter, og bland den med kremosten og revet ost.
Når deigen er ferdighevet deler du den i 4 like deler. Hver del kjevles ut og deles i åtte trekanter. Legg en spiseskje med fyll på hver del .
Rull deigen over fyllet og inn mot midten, slik at det blir en hornform. Legg de på en stekeplate, og etterhev i 45 minutter.
Stekes så på 200 grader i 12-15 minutter.