Horn fylt med ost og skinke

Horn med mye mat, flott å ta med seg på tur eller i matpakken på jobb eller skole. Smaker godt kalde, men er ekstra gode varme. Ta ut av frysen og varm de i ovnen på 100 grader til de er tint og varme. Oppskriften gir 32 horn;

 

  • 1100 gram hvetemel
  • 200 gram grovt sammalt hvete
  • 100 gram sukker
  • 2 pakker tørrgjær
  • 180 gram margarin
  • 7,5 dl melk

Fyll

  • 1 boks Philadelphia naturell
  • 1 boks Philadelphia hvitløk og urter
  • 1 boks kyllingskinke ( 325 gram)
  • 200 gram revet ost

Fremgangsmåte;

Blad alt det tørre, Smelt margarin , ha så i melken. Hell melkeblandingen i det tørre og elt til en god deig. Hev deigen under klede i en time.

Hakk opp kyllingskinken i små biter, og bland den med kremosten og revet ost.

Når deigen er ferdighevet deler du den i 4 like deler. Hver del kjevles ut  og deles i åtte trekanter. Legg en spiseskje med fyll på hver del .

Rull deigen over fyllet og inn mot midten, slik at det blir en hornform. Legg de på en stekeplate, og etterhev i 45 minutter.

Stekes så på 200 grader i 12-15 minutter.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg